Maarit Halmela

Maarit Halmela

 RATKAISUKESKEINEN VALMENTAJA/COACH JA MENTORI

Olen ratkaisukeskeinen valmentaja/coach ja mentori. Minulla on yli 20 vuoden kokemus konsultoivan myynnin ja asiakasyhtiöiden liiketoimintaprosessien kehittämisestä. Jokaisessa työssäni olen nauttinut ihmisten kanssa työskentelystä. Vahvuuksiani ovat työkokemuksen ja täydennyskoulutuksen kautta kehittynyt ymmärrys työelämän vaatimuksista, yritysten liiketoiminnoista eri toimialoilta, kokonaisuuksien hahmottaminen ja asiakaspalvelutaidot.

Henkilönä olen utelias ja teen työtäni sydämellä. Koen, että muutos on aina mahdollisuus ja on hyvä antaa tilaa luovuudelle ja uusille näkökulmille. Arvostan myös olemassa olevaa ja kun mukaan saadaan uusia innostavia asioita, tilanteet helpottuvat, jäsentyvät ja päästään eteenpäin.

On hyvä alkaa työskennellä sen eteen, mikä on toivetila.

Yritykseni arvoja ovat kehittyminen, luotettavuus, yksilöllisyys ja yhteistyö. Nämä arvot, inhimillisyys, empatia ja arvostava vuorovaikutus ovat punaisena lankana kaikissa yritykseni palveluissa. Mukautan yksityiskohdat aina asiakastani kuunnellen ja tilanteen erityispiirteitä huomioiden. Valmennukseni perustuvat ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan.

Sovellan työssäni Helsingin Yliopiston ratkaisukeskeinen valmentaja/coach -tutkinnon oppeja.

Elämä on muutosta

Mitä odotat tulevaisuudelta?