Palvelut yksityisille

Henkilökohtainen coaching/ valmennus

JOS JOKIN EI TOIMI, TEE JOTAIN TOISIN

Mikä tahansa elämäntilanne on arvokas.  Tavoitteellisen ja ratkaisukeskeisen keskusteluprosessin avulla selkeytät sinulle tärkeätä asiaa ja etenet kohti toivottua tavoitetta. Lisääntynyt itsetuntemus tuo elämään tasapainoa. Rento ja luottavainen ilmapiiri valmennustilanteessa mahdollistaa eteenpäinmenon. Voimme yhdessä löytää polun, jonka avulla tavoittelet unelmaasi, selviät elämäsi kriisivaiheesta tai löydät keinoja hyvinvointiisi. Tai jotain muuta, mikä on sinulle tärkeää.

 

Lähde kanssani matkalle, jossa löydetään sinun voimavarasi, vahvuutesi ja käytetään sinun asiantuntemusta juuri siinä, mikä on sinulle parasta. Olen matkalla mukana niin kauan kuin koet tarpeelliseksi. Arvosta omaa hyvinvointiasi.

 

Coaching/valmennus voidaan toteuttaa joko kasvokkain tai skypellä.

Mihin kiinnitämme huomiomme ja kuinka
sen teemme, määrittää elämämme sisällön ja laadun

Mentorointi

Mentoroinnissa siirretään tietoa ja osaamista – myös niin sanottua hiljaista, kokemusperäistä tietoa – kokeneelta nuoremmalle. Tavoitteena on edistää mentoroitavan työuran hallintaa, omaa toimijuutta omassa ammatissa sekä ammatillista ja henkistä kasvua.

 

Mentoroinnin sisältö määräytyy asiakkaan kysymysten, kehittymistarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Keskustelu on luottamuksellista ja jokainen tilanne on ainutlaatuinen. Selkeytä kanssani työuraasi liittyviä asioita.

 

Mentorointi voidaan toteuttaa joko kasvokkain tai skypellä.

KYSY LISÄÄ

Miten voin olla sinulle avuksi?