Sinulle

Ura- ja hyvinvointivalmennukset

Uravalmennus

Haluatko edetä urallasi tai kaipaatko tukea ammatinvaihdokseen? Valmennuksessa saat apua vahvuuksiesi löytämiseen ja ammatillisten tavoitteidesi saavuttamiseen. Näitä voivat olla esimerkiksi työn merkityksellisyyden löytäminen, työn vaatimusten kanssa jaksaminen, oman ammatti-identiteetin selkeyttäminen tai tasapainon löytäminen kodin ja työn välille.

Valmennuksen sisältö määräytyy omien kehittymistarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Keskustelu on luottamuksellista ja jokainen tilanne on ainutlaatuinen. Selkeytetään yhdessä työuraasi liittyviä asioita.

Hyvinvointivalmennus

Kaipaatko tukea elämänhallintaan tai uuden suunnan löytämiseen? Koetko tyytymättömyyttä ilman erityistä syytä?
Tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen keskusteluprosessi auttaa tunnistamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kompastuskivet, löytämään uusia näkökulmia onnellisuuteen sekä etenemään rohkeammin kohti tavoitteita.

Samalla kehität itsetuntemusta ja opit löytämään vahvuutesi inspiroivassa ilmapiirissä.

Ilmainen alkukartoitus

Tuntuuko elämäsi selviämiseltä päivästä toiseen? Kamppailetko merkityksellisyyden löytämisen kanssa? Ratkaisukeskeinen valmennus on voimaannuttava keskusteluprosessi, jonka tarkoituksena on hakea suuntaa eteenpäin.

Ilmaisessa alkukartoituksessa tunnistamme vahvuuksiasi sekä mahdollisia kompastuskiviä, jotka heikentävät elämäsi laatua. Määritämme tavoitteet, jotka antavat elämällesi haluamasi suunnan sekä keinot niihin pääsemiseksi.

Alkukartoitus tehdään Skypessä ja ei velvoita valmennuksen ostoon.

Mihin kiinnitämme huomiomme ja kuinka
sen teemme, määrittää elämämme sisällön ja laadun